Elon Musk frappánsan reagált Jeff Bezos pereskedésére a leszállógép-szerződés kapcsán

2021. szeptember 29.
59.1691
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elon Musk, a SpaceX alapítója nincs lenyűgözve riválisának, Jeff Bezosnak a problémázásával, amelyet mostanában produkál- a SpaceX és Bezos Blue Originje hónapok óta konfliktusban áll egy áhított NASA-szerződés miatt, amely 1972 óta először intézne egy leszállógépet az űrhajósok Holdra helyezésére.
 

Áprilisban a NASA úgy döntött, hogy csak a SpaceX munkáját finanszírozza a kérdéses projekt kapcsán, ellenben a Blue Origin vitatta ezt a döntést, és per lett a dolog vége. Az ügyet most október végéig értékelik, a NASA és a SpaceX nem tud dolgozni a projekten, amíg el nem döntik, hogy mi a konkrét ítélet.

Muskot a helyzetről kérdezték kedden, azaz szeptember 28-án a Vox Media éves kódexkonferenciáján, és egy igazán frappáns válasszal reagált a történésekre, amellyel egy csapásra helyre is tette a Blue Origin fejesét. Így szólt:

Nem perelheted végig az utadat egészen a Holdig, teljesen mindegy, milyen jók az ügyvédeid. Talán több energiát kéne fektetnie abba, hogy a Holdra jusson, mint a pereskedéseire.


3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ezt mondjuk nem is lehet nagyon máshogy lereagálni.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Teljesen igaza van.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Erre máshogy nem is lehet reagálni. Vicc.

válasz erre