Elon Musk arra kéri az alkalmazottjait, hogy ne siessenek a Tesla autók kiszállításaival

2021. november 29.
79.2431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy nemrégiben kiadott közleményben Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója azt mondta a vállalat alkalmazottainak, hogy ne rohanjanak a negyedév végéig történő kiszállítások kapcsán, hanem inkább a költségek minimalizálására összpontosítsanak - írja a CNBC.

A november 26-ai feljegyzésben Musk azt írta, hogy nem szeretné, ha a vállalat nagy összegeket költene gyorsítási díjakra, túlórákra és ideiglenes vállalkozókra csak azért, hogy az autók a negyedik negyedévben megérkezzenek.

A feljegyzést alig több mint egy hónappal azután küldte el Musk, hogy a Tesla a globális ellátási lánc problémái és a chiphiány ellenére, amely más autógyártók, például a General Motors és a Ford eladásait is sújtotta, a legutóbbi negyedévben 241 ezer fölé tudta növelni globális kiszállításait.

A CNBC megjegyzi, hogy a Tesla nem adott ki egyértelmű szállítási célt 2021-re, de laza célként a kiszállítások éves szinten mintegy 50 százalékos növelését tűzte ki célul. 2020-ban 500 ezer járművet szállított le, és már most arról számolt be, hogy 2021 első három negyedévében 627 350 járművet szállított le. Ebben a kontextusban úgy tűnik, hogy a Teslának kevésbé kell sietnie a célok elérésével.
írja a CNBC.'>
5 hozzászólás

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Korrekt. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 6 hónapja és 10 napja

Biztos nem várnék autóra. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 6 hónapja és 10 napja

Érdekes üzleti stratégia. röhögő smiley

válasz erre

techiii

2 éve, 6 hónapja és 10 napja

Na igen. Így azért sok pénzt lehet spórolni.

válasz erre

Harder

2 éve, 6 hónapja és 10 napja

Akkor most majd komótosan dolgoznak.

válasz erre