Előkerült Kevin Spacey, aki egy iszonyatosan bizarr videóval üzent

2018. december 25.
4.3981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A tavalyi metoo-botrány két legnagyobb elejtett vadja egyértelműen a filmmogul Harvey Weinstein, és a színészóriás Kevin Spacey volt, utóbbit legalább harmincan vádolták meg szexuális zaklatással, mire emberünk azzal takarózott, hogy ő bizony meleg.

A Boston Globe jelentése szerint Spacey január 7-én fog bíróság elé állni azzal az üggyel, miszerint leitatott egy 18 éves fiút, majd az ő nadrágjába nyúlt.

Ami viszont még érdekesebb, hogy Spacey hirtelen előhozakodott a semmiből egy rejtélyes és bizarr videóval, melyben úgy fest, hogy a valós életében lévő helyzettel kapcsolatosan próbál védekezni, miközben a House of Cards-ban megformált karaktere, Frank Underwood bőrébe bújik. A videóban igyekszik elmondani, hogy ne higgyünk el mindent az újságoknak, továbbra is ártatlannak mondja magát.

Spacey nem mondja ki egy az egyben, hogy eme karaktert játssza, nem is tehetné, hiszen jogilag nem szabadna neki, egyelőre csak spekulálni tudunk, hogy mégis mit akarhat ezzel az egésszel.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ez kínos magyarázkodásnak tűnik nekem...

válasz erre

Levi87

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

A metoo gusztustalan módon mesterségesen fel lett pumpálva, de ha egy srácot _valóban_ megerőszakolt, az gáz. Kíváncsi leszek amúgy.

válasz erre