Elődjéhez mérten ötször annyian rendelték elő az Oculus Quest 2-t

2020. október 30.
1.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Maga Mark Zuckerberg erősítette meg egy aktuális bevételi konferencia alkalmával, hogy az Oculus Quest 2-t ötször annyian rendelték elő, mint az első iterációt, ami máris jól jelzi, hogy mekkora igény van a Facebook égisze alatt érkező headsetre.

Zuckerberg továbbá sulykolta a befektetőknek, hogy határozottan büszke arra a munkára, amit az Oculus Quest 2-be fektettek, amit nem mellesleg az "extravagáns" szóval jellemzett. Persze túlzottan sokáig nem kell keresni az indokot, hogy miért van most ekkora érdeklődés a második verzió esetében, hiszen jóval olcsóbban kerül piacra, mint elődje.

Már 100 ezer forint alatt is kapható a friss kütyü, sőt mi több, még az elsőhöz képest is jobb a teljesítménye, úgyhogy minden szempontból ütősebb élménynek ígérkezik, ha az ember be akar ugrani a virtuális valóság mezejére.
konferencia alkalmával, hogy az Oculus Quest 2-t ötször annyian rendelték elő, mint az első iterációt, ami máris jól jelzi, hogy mekkora igény van a Facebook égisze alatt érkező headsetre.'>
4 hozzászólás

TEchie

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ennyiért nem is rossz.

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Mondjuk ennek már egész jó az ára.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Megfizethetőbb lett, több a játék is.

válasz erre

Harder

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Elterjedtebb, ismertebb a technológia, talán ezért.

válasz erre