Elkezdődött: a Honor 20 Pro az első áldozata az amerikai szankcióknak

2019. május 24.
4.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei leányvállalataként ismert Honor a héten mutatta a Honor 20 Pro névre keresztelt mobilját, ami egy igazán korrekt modell lett, ám az amerikai szankciók miatt nagy esély van rá, hogy sosem kerül forgalomba Európában.

Több külföldi oldal is foglalkozott a témával, miszerint a Honor 20 Pro nem kapta meg az európai Android certifikációt, így nagy eséllyel sosem lesz hivatalosan megtalálható a boltok polcain a Google szolgáltatásaival és applikációival.

Másfelől viszont Kínában semmi akadálya a kereskedelemben való jelenlétére, ugyanis ott alapban nem elérhetők a Google szoftveres megoldásai az Androidot kivéve. Ez elég negatívan érintheti a palettát, főleg mivel a normál Honor 20 minden engedélyt megkapott, így a Huawei most azon ügyködik, hogy a profibb kivitel is átmenjen a rostán.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Elképesztő érvágás a gyártónak ha ez a helyzet nem oldódik meg.

válasz erre

betyár

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Így is úgy is kapható lesz majd.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Vannak f.sza kínai telókkal foglalkozó boltok, majd behozzák azok. Lesz ott rom is hozzá vagy Google Play telepítő... Az eladásoknak nem tesz jót, de akinek nagyon kell ilyen teló nincs akadálya, meg valószínűleg az ára is jobb lesz így.

válasz erre