Elkészült az Uber repülőgépekre koncentráló változata

2018. augusztus 17.
2.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Uber ugyan egy nagyszerű találmány, mely nemcsak lehetőséget ad sokaknak a pénzkeresésre, hanem milliók életét könnyíti meg az olcsó és gyors utazás kapcsán, így igencsak itt volt már az ideje, hogy valaki elkészítse a repülőgépekre koncentráló változatát is.

Ebből az ötletből valósult meg a Hitch, amit itthon még bizonyára kevesen tudnak majd használni, hiszen kevés a magángép és a pilóta, de például Amerikában sokan használnak a rövidebb távok leküzdésére is repülőket, melyek a jövőben sokkal hatékonyabban közlekedhetnek, sok pénzt megtakarítva az utasoknak.

A Hitch lényege, hogy ha van a birtokunkban egy repülő, akkor azt megoszthatjuk másokkal, így egy utazás során fogadhatunk utasokat, ha ők ugyanoda mennek ugyanabban az időben, a leendő utasok az alkalmazáson keresztül ezt láthatják, az Uberhez hasonló módon pedig beszállhatnak egy-egy útra, ami sokkal olcsóbb lesz, mintha egyedül szállna fel a kisgép.

Az alkalmazás jelenleg csak Kaliforniában aktív, de hamarosan az Egyesült Államok összes régióját meghódíthatja, egyelőre azonban kérdéses, hogy a világ más részein mennyire lesz életképes addig, amíg legalább a repülő taxik nem terjednek el.
5 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

***** menő röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Tök ésszerű, érdekes hogy csak most kezd elterjedni.

válasz erre

techiii

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Érdekes koncepció

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Az elég laza! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Akinek van rá kerete annak marha menő lesz. mosolygó smiley

válasz erre