Elkészült az okos eszköz, aminek hála soha nem fogy el a WC papír és a szappan

2018. április 18.
3.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha neked is mindig problémát okoz a bevásárlólista összeállítása, mert képtelen vagy észben tartani, hogy miből éppen mennyi van otthon, akkor neked is nagy segítségedre lehet majd a Target legújabb okos eszköze.

A Target Fetch névre keresztelt újdonság ugyanis egy olyan kiegészítő lesz otthonunkban, mely Bluetooth-alapokon képes folyamatosan monitorozni például a WC papír vagy a szappan mennyiségét, amihez a gyártó speciális eszközöket álmodott meg, így nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy az érzékelőkkel ellátott dolgokra tegyük például a papírt, majd telepítsük a kapcsolódó applikációt, mely automatikusan képes figyelmeztetni minket, sőt akár rendelni is helyettünk, ha valami kifogyóban van.

A Target Fetch egyelőre közel sem fedi le az élet minden területét, hiszen csak néhány általános használati tárgyhoz kapcsolódik, ellenben az első eszközök hamarosan kikerülnek a tesztelőkhöz, és a sikeres béták után végleges formában is kaphatók lesznek, hovatovább más eszközök kikísérletezése is folyamatban van. Jöhetne egy olyan cucc is, ami mondjuk a megmagyarázhatatlanul és folyamatosan apadó otthoni sörkészleteket vizsgálja, nehogy egyszer katasztrófa legyen...

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nálunk úgysem működik... mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ehhez már tényleg ***** lustának kell lenni.

válasz erre