Elkészült a világ első nemtelen hangja

2019. március 12.
4.6491
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A politikai korrektség őrülete olyan méreteket öltött az elmúlt években, aminek jóvoltából sokan már azért is megtámadták a digitális asszisztenseket, mert csak női vagy csak férfi hangon szólaltak meg.
 

Ennek az időszaknak azonban most véget vetettek, a Virtue ugyanis a koppenhágai melegfelvonulás és a Vice kreatív ügynökségének közbenjárásával elkészítették a világ első nemtelen hangját, mely se nőhöz, se férfihez nem köthető, azaz gyakorlatilag csúnyán összezavarja az agyunkat.

Merthogy a Q névre keresztelt virtuális hang annyira nemtelen, mint egy bikini, amit felhúzhat egy férfi, de ő attól még férfi marad. Az alábbi videót hallgatva ugyanis semmiféle nemtelenségről nincs szó, inkább a totális képzavarról, hiszen hol nőies, hol férfias hanghordozást hallhatunk, ami tökéletesen jellemzi a mutálódó fiúk hol mélyen, hol magasan megszólaló hangi sajátosságait.

A tervezők egyébiránt azt szeretnék elérni a Q által, hogy a digitális asszisztensek nemtelen hangot is kaphassanak, és amilyen őrült világot élünk, szinte biztosak vagyunk abban, hogy néhány hónapon belül minden egyes ilyen asszisztensbe bevezetésre kerülnek a nemsemleges hanghatások.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

WillThaWheel

1 éve, 11 napja

De gagyesz... Hallatszik, hogy egy torzított női hang.

válasz erre

regedit

1 éve, 11 napja

Koncsita Vurszt "személyesen"?

válasz erre

Harder

1 éve, 11 napja

Hú ez az egyenlőség dolog, ettől már nagyon kivagyok!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 napja

Szent ég. Ez szörnyű.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 11 napja

Dehát ez nő...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink