Elkészült a Tudder, a teheneknek szánt Tinder

2019. február 13.
4.4121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Első blikkre a világ legőrültebb applikációját valósította meg a Sell My Livestock névre hallgató startup, akik úgy döntöttek, hogy a Tinder mintájára egy kifejezetten teheneknek szánt randiappot alkotnak.

Mindezt természetesen nem azért, hogy a teheneknek jó legyen, vagy hogy nagyot nevessen rajta a világ, sokkal inkább azért, hogy optimalizálják és növeljék a tej- és hústermelés mértékét és minőségét az Egyesült Királyságban, hiszen a Tuddert valójában nem a tehenek, hanem a gazdák használhatják majd arra, hogy megfelelő tenyészállatokat engedhessenek össze a jobb génállományú utódok érdekében.

A Tudder egyébiránt minden elemében a Tinder tökéletes mása, ellenben itt kizárólag tehenekkel találkozhatunk, akik között a gazdák ugyanúgy suhintással tudnak válogatni, mint a népszerű randiapp esetében, miközben nemcsak fotókat, hanem olyan adatokat is látnak az állatokról, mint az életkor, az egészségi állapot, a törzskönyv, sőt az általános személyiségjegyek. Ha érdekelne: App Store I Google Play
5 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ez kész basszus! röhögő smiley Amúgy nagyon hasznos, de az a körítés... röhögő smiley

válasz erre

techiii

5 éve, 7 hónapja és 16 napja

HATALMAS! Aki ezt kitalálta, annak nagy respect.

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 16 napja

Amúgy ötletes dolog. mosolygó smiley

válasz erre

muki

5 éve, 7 hónapja és 16 napja

Sírok! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

inkognito

5 éve, 7 hónapja és 16 napja

Óriási röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley bár röhögünk rajta, de a gazdáknak tényleg nagyon sokat tud segíteni egy ilyen.

válasz erre