Elkészült a digitális toll, ami rögtön a telefonunkra viszi, amit írunk vagy rajzolunk

2018. február 27.
2.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Pen+ Ellipse név alatt egy igazán egyedi és különleges megoldással rukkolt elő a Moleskine, akik bemutattak egy olyan speciális tollat, mely egyszerre használható klasszikus tintával és digitális íróeszközként egyaránt.

A kérdéses találmány legnagyobb érdekességét azonban nem is annyira ez adja, sokkal inkább az, hogy amit a tollal leírunk egy papírra, azt egy csatlakoztatott okostelefonon, a megfelelő társalkalmazás telepítésével rögtön viszontláthatjuk a kis képernyőn, sőt mi több, a lokális adattárolás miatt a szinkronizációra akár később is sor kerülhet.

Legyen szó egyszerű jegyzetekről, vagy a naptárba írott eseményekről, a toll rögtön digitalizálja őket, sőt mi több, képes akár a rajzokat is azonnal átültetni a képernyőre, aminek jóvoltából azonnal digitális szerkesztésnek és korrekciónak vethetjük alá műveinket.

A Pen+ Ellipse árnyoldala, hogy kizárólag az Ncode okospapírjával működik, és nem túl olcsó, hiszen 180 eurót kell kifizetnie érte annak, aki szeretne egyet a gyűjteményében.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nagyon király cucc!

válasz erre

Porthos

2 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez nagyon menő!

válasz erre