Elkészült a Bluetooth-fülhallgató, ami egyben fülbevaló is

2018. július 13.
1.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgatók kapcsán az egyik legnagyobb probléma rendszerint az, hogy nagyon könnyedén el lehet veszíteni őket, azonban a Scandi Electronics most előállt egy olyan lehetőséggel, ami megoldást nyújthat erre a problémára.

Legalábbis a nők esetében, hiszen bemutattak egy olyan terméket, mely Swings név alatt gyakorlatilag egy olyan Bluetooth-fülhallgató, ami mutatós fülbevaló is egyben, tehát nemcsak mindig kéznél lehet, hanem mindemellett akkor sincs baj, ha esetleg kiesik a fülünkből, hiszen fülbevalóként funkcionál majd tovább.

A kérdéses gyártó egyébiránt egyelőre még csak prototípusként beszélt termékéről, hiszen nincs elegendő tőkéjük ahhoz, hogy megvalósítsák, ezáltal a Kickstarteren próbálnak meg pénzt szerezni, hogy jövő tavasszal már a boltokba kerülhessen az újdonság.

A kérdéses fülhallgató egyébiránt kétféle változatban lesz kapható, így lesz egy sportoláshoz megálmodott 129 dolláros modell, valamint egy divatos kiegészítőként jellemzett 179 dolláros típus, amiért cserébe garantált 5 órányi zenehallgatás vár ránk egyetlen töltéssel.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nőknek tényleg tökéletes! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Jópofa. mosolygó smiley Hipsterek is imádni fogják. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Jajj. röhögő smiley Hiánypótló! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Na ez baromi jó

válasz erre