Elképszető számokat produkál a Microsoft a Play Store-ban

2018. augusztus 27.
3.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Mióta a Microsoft saját mobil operációs rendszere zsákutcába jutott, a redmondi vállalat minden felszabaduló erőforrását az Android platformra összepontosította, aminek nem csak produktivitásban, de népszerűségben is meg lett az eredménye.

Az év korábbi szakaszában a Word, most pedig az Excel és a PowerPoint is elérte az 500 milliós letöltési számot, ami azt jelenti, hogy az Office irodai csomag, amely a Microsoft égisze alatt kerül publikálásra elképesztően népszerű, hiszen már több mint 1 milliárdszor telepítették.

Ez persze csak a Play Store statisztikája, hiszen az alkalmazásokat lehet önálló APK fájlként is telepíteni, így valószínűleg a valós számok még bőven ez felett állnak, ezzel pedig kijelenthető, hogy az Android legnépszerűbb irodai csomagját az MS biztosítja.

Ha kicsit bővítjük a látókörünket, akkor észrevehetjük, hogy a redmondiak hihetetlenül kapósak Android alatt, hiszen ott van a Skype, az Outlook vagy éppen a Microsoft Launcher, amelyek szinték népszerűek a felhasználók körében.
1 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Tényleg nagyon szép eredmény.

válasz erre