Elképesztően vékonyra sikeredett az Acer új laptopja

2018. január 08.
1.9251
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Acer, kihasználva a 2018-as CES gálát, bemutatta a legújabb Swift 7 laptopját, amely fejlesztése során nem csak a hardver elemek újítását vették figyelembe, hanem a dizájnt is.

Olyannyira, hogy az Acer állítása szerint, az új Swift 7 a világ legvékonyabb laptopja lett a maga 8,98 mm-es magasságával. Nem csak nem vastag, de a megjelenése is különleges, hála az unibody alumínium háznak.

Az előd modellnél látott 13,3 colos kijelzőt is frissítették, így az újdonság már egy 14 colos FHD IPS panelt kapott, amelyet megspékeltek a gyártó Color Intelligence megoldásával a még élethűbb színvilágért. A teljesítmény sem rossz, de mi magunk azért picit csalódtunk, ugyanis csupán hetedik generációs Intel CPU jutott a borítás alá, ami mellé 8GB RAM, 256GB SSD valamint egy Intel XMM 4G LTE modem került.

Jó hír azonban, hogy az Acer azt mondta, a Swift 7 egy feltöltéssel akár 10 órát is elketyeg majd. Ehhez, valamint a Windows 10 licenchez, amivel érkezik a gép, márciustól 1700 eurót kell kicsengetni, feltéve, ha igényt tartunk az új modellre.
4 hozzászólás

VDemon

10 hónapja,

Ez elképesztően jól néz ki!

válasz erre

Levi87

10 hónapja,

Brutális, kegyetlen király lett!

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja,

De brutál jól néz ki!

válasz erre

Fikarc

10 hónapja,

Úristen de rohadt vékony!!!!!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink