Elképesztően vékonyra sikeredett az Acer új laptopja

2018. január 08.
1.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Acer, kihasználva a 2018-as CES gálát, bemutatta a legújabb Swift 7 laptopját, amely fejlesztése során nem csak a hardver elemek újítását vették figyelembe, hanem a dizájnt is.

Olyannyira, hogy az Acer állítása szerint, az új Swift 7 a világ legvékonyabb laptopja lett a maga 8,98 mm-es magasságával. Nem csak nem vastag, de a megjelenése is különleges, hála az unibody alumínium háznak.

Az előd modellnél látott 13,3 colos kijelzőt is frissítették, így az újdonság már egy 14 colos FHD IPS panelt kapott, amelyet megspékeltek a gyártó Color Intelligence megoldásával a még élethűbb színvilágért. A teljesítmény sem rossz, de mi magunk azért picit csalódtunk, ugyanis csupán hetedik generációs Intel CPU jutott a borítás alá, ami mellé 8GB RAM, 256GB SSD valamint egy Intel XMM 4G LTE modem került.

Jó hír azonban, hogy az Acer azt mondta, a Swift 7 egy feltöltéssel akár 10 órát is elketyeg majd. Ehhez, valamint a Windows 10 licenchez, amivel érkezik a gép, márciustól 1700 eurót kell kicsengetni, feltéve, ha igényt tartunk az új modellre.
4 hozzászólás

VDemon

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ez elképesztően jól néz ki!

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Brutális, kegyetlen király lett!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

De brutál jól néz ki!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Úristen de rohadt vékony!!!!!

válasz erre