Elképesztően nagy kasszát robbanthat az Üveg a nyitóhétvégéjén

2018. december 29.
4.5351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ritkán jár be egy rendező annyira hullámvasútszerű karriert, mint amilyet M Night Shyamalan, aki bár több olyan művet is letett az asztalra, ami instant klasszikusnak számít, mégis tele van a filmográfiája rossz alkotásokkal.

Tavaly sikerült visszatérnie a pályára a Széttörve című művével, ami, mint az utólag kiderült, A sebezhetetlen folytatása, hamarosan pedig elrajtol a trilógia záróakkordja az Üveg képében, aminek óriási bevételt jósolnak, nem mellesleg pedig mi is nagyon várjuk.

Nem meglepő. hiszen már a Széttörve is mindössze 9 millió dolláros büdzséből készült, majd világszinten 278 millió dollárt zsebelt be, így joggal feltételezhetjük, hogy a zárás is körülbelül ekkorát fog menni, hovatovább a Variety értesülései szerint jelenleg az Üveg nyitóhétvégéjére 75 millió dollár körüli bevételt jósolnak.

És hogy honnan jön ez az orbitálisan magas szám? Nos, Amerikában a film egy hosszú hétvégére esik, hiszen a Martin Luther King-nap az Üveg premierjekor lesz, tehát ha Shyamalan nem ront el nagyon valamit, akkor semmi nem menti meg attól, hogy megint kasszát robbantson.

Ez a szám továbbá rekord is lenne, lévén ezen az ünnepen egyedül egy filmnek sikerült ennél is nagyobbat kaszálnia, nevezetesen Clint Eastwood Amerikai Mesterlövészének.
5 hozzászólás

zender

5 éve, 8 hónapja és 11 napja

Meglátjuk. Egyelőre meg kéne néznem a Széttörve filmet is.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nagyon várós film, nekem az összes Shyamalan film bejön amúgy, nincs itt semmi hullámvölgy. mosolygó smiley

válasz erre

Eltohn

5 éve, 8 hónapja és 12 napja

Most fogom megnézni a Splitet, erre is nagyon kíváncsi leszek!

válasz erre

Levi87

5 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nagyon kíváncsian várom!

válasz erre

Tommy

5 éve, 8 hónapja és 12 napja

Vevő is vagyok rá, most néztem meg az elődöt! mosolygó smiley

válasz erre