Elképesztő: több mint 95 százalékos képaránnyal büszkélkedhet a Lenovo Z5 Pro

2018. november 05.
4.5431
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Óriási rekordot sikerült felállítania a Lenovo soron következő csúcskészülékének, a napokban bemutatkozott Z5 Pro ugyanis egy olyan elcsúsztatható előlapos készülék lett, melynek képaránya meghaladja a 95 százalékot.

Ezzel a Lenovo Z5 Pro gyakorlatilag világrekordot állított fel, hiszen a frontoldalnak gyakorlatilag csak az alsó felén helyezkedik el egy rendkívül keskeny káva, egyébként a kijelző minden oldalon "faltól-falig" ér, aminek jóvoltából a SAMOLED panel 6,39 hüvelykesre növekedett, az előlapi kamerákat, szenzorokat és hangszórókat pedig a Honor Magic 2 mintájára úgy csalhatjuk elő, ha a telefon hátsó felét elcsúsztatjuk felfelé.

A készülék a figyelemreméltó megjelenés mellett ugyanakkor egészen átlagos hardverkínálattal rendelkezik, a 3350 mAh-s akkumulátor ugyanis egy Snapdragon 710-es lapkát lát el árammal, amihez 6GB RAM, valamint 64/128GB ROM társulhat, méghozzá hátul egy 16+24 megapixeles, elöl pedig egy 16+8 megapixeles kamerarendszer társaságában.

Persze érdemes azért hozzátenni, hogy a Lenovo Z5 Pro nem is lesz egy méregdrága készülék, bőven 100 ezer forint alatt maradt az ára, amiért még képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót is kapunk.
3 hozzászólás

inkognito

5 hónapja,

Lenovo könyörgöm... 100e-nél többet nem ér.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja,

Jól néz ki (a jobb oldali) de... Lenovo...

válasz erre

Porthos

5 hónapja,

Az tényleg komoly!

válasz erre