Elképesztő kijelzőt kapott a radikális változásokat eszközölő új Sony Xperia

2019. február 25.
5.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Javában zajlik az idei MWC gála, ahol szinte az összes gyártó képviselteti magát valamilyen eszközzel, nos a Sony egy egészen elképesztő, az eddigiektől teljesen eltérő kijelzővel felruházott Xperia mobillal érkezett Barcelonába.

Az várható volt, hogy idén megújul a Sony paletta külseje, őszintén szólva rá is fért már a márkára egy kis csinosítás, most pedig mindez igazolást nyert, ugyanis a Sony Xperia 1 nagyon elüt az elődöktől, nekünk picit Nokiás lett a fazon.

Nézzük rögtön a kijelzőt, amely 21:9-es CinemaWide panel, a képarányból pedig egyből kikövetkeztethető, hogy elég nyurga lett a telefon. A 6,5 colos átmérő mellé 4K felbontású OLED technológia párosul, amit a TV-knél használatos X1 képalkotó algoritmushoz hasonló megoldással ruháztak fel, a végeredmény pedig szemetgyönyörködtető.

Lássuk a teljesítményt! Ahogy arra számítani lehetett, a sebességet a Snapdragon 855 lapka, 6GB RAM és 64GB vagy 128GB tárhely garantálja, amit bővíthetünk is. A felbontás és a kijelző nagyságával ellentétes lett az aksi mérete, amely csak 3330mAh-s, így az üzemidő nem lesz a barátja a felhasználóknak, ellenben jó hír, hogy van IP68 és Gorilla Glass 6, az ujjlenyomat olvasó pedig oldalra került.

Végezetül a kamera setup, amely a cég történelmében elsőként három lencsét jelent egy f/1.6 apertúrával, egy telefotó modullal valamint egy 16mm-es ultraszéles látószögű objektívvel.

Elképesztő kijelzőt kapott a radikális változásokat eszközölő új Sony Xperia - 2. kép


Elképesztő kijelzőt kapott a radikális változásokat eszközölő új Sony Xperia - 3. kép

4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 4 napja

Nagyon perverz kijelző arány ez.

válasz erre

Levi87

5 éve, 7 hónapja és 4 napja

Nagyon nem akarnak beállni a trend-sorba. röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 7 hónapja és 4 napja

De basszus, ez is ronda. röhögő smiley Sosem fognak már szép telefont csinálni?

válasz erre

betyár

5 éve, 7 hónapja és 4 napja

Végre egy kicsit többet alakítottak rajta.

válasz erre