Elképesztő, hogy mire nem képes a lézertechnológia

2016. szeptember 01.
2.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A lézertechnológia ma már elterjedt a számítástechnikában, a szórakoztató- és hadiiparban, valamint az orvostudományban is többek között, de a lézeres eljárások és lehetőségek legtöbbjére még mindig nem derült fény teljes egészében.

Egy kis startup cégnek azonban most sikerült a fémmegmunkálás, valamint a fémtisztítás területén is megvetnie a lábát egy lézeres eljárással, valamint a P-Laser névre keresztelt találmánnyal, amely a korrodált fémtisztításban jelenthet óriási előrelépést.

Merthogy mit tehettünk eddig, ha korróziótól sújtott fémfelülettel találkoztunk? Rendszerint órákon át csiszolgattuk kézzel vagy sarokcsiszolóval, míg végül az eredmény olyan lett, amilyen. A P-Laser azonban most bemutatja a rozsdátlanítás legújabb generációját!

Amint az alábbi videón is látható, a lézeres technológián alapuló találmány elképesztő vizuális effektek, hanghatások, látvány - és valljuk be, egy kis meditatív élmény - társaságában másodpercek alatt képes fényes fémfelületet varázsolni bármilyen felületi rozsdától sújtott fémalkatrészen.

4 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Erről már hallottam, de most látom először! meglepett smiley Kegyetlen milyen hangja van mint valami scifi! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Na ez a nem semmi! Mintha vízzel vágnának kb olyan!

válasz erre

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Menj már de durva! mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ez elképesztő! meglepett smiley

válasz erre