Elképesztő dolgot alkotott az Nvidia: ez a program képes firkálmányból profi fotót készíteni!

2019. március 20.
3.2761
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egészen különleges programot mutatott be az Nvidia a GDC 2019 expó alkalmából, melynek a különlegességét a háttérben felépített mesterséges intelligencia adja, ami képes közönséges firkálmányokból fotórealisztikus képeket varázsolni.

Az alábbiakban a gyakorlatban is prezentált szoftver látványosan egyszerűen működik, noha egyelőre csak tájképekkel kompatibilis, ezáltal meg kell adnunk, hogy mit akarunk ábrázolni a fotón, ezáltal hová és mekkora réteket, sziklákat, tengereket vagy fákat helyeznénk a képen, egyáltalán tavaszi, nyári vagy inkább télies hatású fotót akarunk majd kapni eredményként.

A megfelelő beállítások mellett elegendő lesz csak Paint-szerű firkálmányt készíteni ahhoz, hogy rajzunkból realisztikus, ezáltal pedig részben egyedi fotók szülessenek, lévén a mesterséges intelligencia segít majd az ellentétes hálózatok elvén alapulva a legtöbbet kihozni elképzeléseinkből.

Az algoritmushoz egyébiránt több millió fotót töltöttek fel, és érdekessége, hogy nem egy már meglévő képet másol le, hanem egy teljesen új alkotást hoz létre a semmiből.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

TEchie

3 hónapja, 5 napja

Rohadt látványos!

válasz erre

login_password

3 hónapja, 5 napja

Nem rossz dolog de tényleg csak feltöltött képekből dolgozik.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 5 napja

Woooow. Nagyon ügyes.

válasz erre

zender

3 hónapja, 5 napja

Hát ez ilyen aszta*****!

válasz erre

betyár

3 hónapja, 5 napja

Így ebben a formában nem olyan nagy szám. Konkrétan meglévő képekkel helyettesít.

válasz erre