Elképesztő: a család feljárójára kakilt az Amazon egyik futára

2017. december 05.
7.2061
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A jelek szerint már az Amazon sem válogatja meg úgy az alkalmazottjait, mint régen, a tech óriásként is ismert fuvarozó vállalat egyik - remélhetőleg volt - munkatársáról ugyanis egy elképesztő felvétel látott napvilágot.

Az eset Sacramentóban történt, egy unalmas külvárosi részen, ahol az Amazonról terméket rendelő család biztonsági kamerája pontosan rögzítette, amint a futár megáll autójával a házuk előtt, majd miután nem talál otthon senkit, a csomagot visszateszi a járműbe, a nyitott ajtó takarásában pedig letolja a nadrágját, és odakakil a feljáróra, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Az állatias viselkedést - amit ráadásul egy nő követett el - Nemy Bautista családfő a kamera felvételével együtt azonnal jelezte az Amazon felé, akik rögtön kiküldtek egy magasabb beosztású munkatársat a helyszínre, de ő is teljesen el volt képedve a történteken.

Először ellenkezett ugyan, de Bautista határozott fellépése miatt a kiérkező menedzsernek egy zacskóval kellett feltakarítania az ürüléket a bejáróról. Az Amazon később elnézést kért a történtekért, és egy levásárolható kártyát ajánlottak fel a sértett számára.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

technomancer

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Azt a rohadt. Beteg állat b***meg.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

FUJJJJ!!!!!

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez de rohadt durva!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink