Elizabeth Banks rendezi a Charlie angyalai rebootját

2018. július 27.
1.3171
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már egy jó ideje tudni, hogy ismét rebootot kap a '80-as évek egyik népszerű sorozata, a Charlie angyalai, melyet ismét filmvászonra visznek és már azt is tudni, hogy kik lesznek az angyalok és ki fog a rendezői székben ülni.

Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore főszereplésével készült mozifilmet nagyon sokan szerették, de a főszereplők két film után már nem akartak ismét összeállni, így a stúdió sokáig húzta halasztotta az újabb részt, melyet most már hivatalosan is bejelentettek. Az új angyalok szerepeit Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska kapja, míg a rendezői széket Elizabeth Banks fogja elfoglalni, akit többek között Az éhezők viadala filmekben és az új Szellemirtókban láthattunk.

Banks nem csak rendezőként fog dolgozni a mozifilmen, hanem ő fogja játszani Bosley figuráját, aki közvetítőként szerepel a lányok és Charlie között. A filmet jövő év szeptemberében fog érkezni a mozikba, mely talán nem lesz a pasik kedvence, többek között az Alkonyatból megismert Kristen Stewart szereplése miatt.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kuka.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez rohadt nagy bukó lesz!

válasz erre

login_password

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Évszázad leg****abb filmjét akarják megcsinálni?

válasz erre

muki

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez nagyon ****ul hangzik!

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kristen Stewart színészi képessége a faék és a kavics közé pozicionálható.
Charlie? Angyal?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink