Elismerte az arrogáns reakciót a Huawei vezetője

2017. május 02.
2.9601
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei P10 körül a sikeres rajt helyett nemrégiben olyan okok miatt lett nagy a felhajtás, melyet a gyártó nem igazán szeretett volna, hiszen a memóriabotrány bizony komoly károkat okozhat az eladásokban.
 

Maga a vállalat viszonylag hamar reagált a P10 modellekben használt memóriák sebességkülönbségére, de a felhasználók akkor nem éppen azt a választ kapták, amit szerettek volna. A vállalat vezetője, Richard Yu tulajdonképpen elismerte a hibát, de nem említett semmilyen kompenzációt és igyekezett a piacot okolni a kialakult helyzetért.

Később a hazai képviselet is kiadott egy közleményt, melyben részletezték az esetet és tulajdonképpen rámutattak arra, hogy komoly hátrány azért nem érte a felhasználókat. Nemrég Richard Yu ismét a Weibo-n beszélt az esetről és beismerte, hogy arrogánsan kezelték a témát, vagyis nem éppen felhasználóbarát módon álltak a dolgokhoz.

Ezzel mi is egyetértünk, ugyanakkor örömteli hír, hogy számottevő hátrány a vállalat szerint senkit sem ért, vagyis nyugodtan koncentrálhatunk a P10 széria előnyös oldalaira, hiszen abból is bőven van neki.
3 hozzászólás

TEchie

11 hónapja, 2 hete

Jó hogy rájönnek.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 2 hete

Az is valami ha valaki beismeri hogy ****.

válasz erre

techiii

11 hónapja, 2 hete

Becsülendő, hogy észre vették magukat.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink