Elhunyt Ryker Gamble, az ismert Youtuber

2018. július 06.
6.2611
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy ismert és rendkívül sikeres Youtuber lelte halálát a napokban egy újabb meggondolatlan őrültség miatt, a High on Life néven ismert csatorna tulajdonosaként megismert Ryker Gamble ugyanis egy csütörtöki balesetben két társával együtt életét veszítette egy vízesésnél.

A rendőrségi beszámolók szerint a 30 éves férfi két barátjával együtt a Shannon Falls vízesésnél pihent, egészen pontosan a kapcsolódó tóban úszott, amikor a társaság kisodródott a zuhatag szélére, ahonnan már nem tudtak visszaúszni, így mindhárman lezuhantak a 30 méteres mélységbe, aminek során életüket vesztették.

A Youtube-on több mint 500 ezer, az Instagramon pedig több mint 1 millió követővel rendelkező Ryker sokak szerint azonban magának kereste a bajt, hiszen csapatával folyamatosan azért járta a világot, hogy különféle őrült helyeket, mutatványokat és extrém sportokat mutassanak meg az embereknek.

Bár senki sem erősítette meg, de a feltételezések szerint a Youtuber talán éppen egy újabb őrült videó miatt merészkedett csapatával ennyire közel a vízeséshez, mely végül a halálukat okozta.

Grief seems to bring everything to a halt. What was once possible seems irrelevant. The schedule is cleared, the mundane ignored. One moment a wave of catastrophic emotions, the next a cavern of emptiness. Death is not a request to stop living, it is a request for loving. It calls us to see fully what is in front of us. To see what needs healing. To see those for whom our hearts would break if we did not speak the words that need speaking. It asks us to tend to one another. To value this moment here and now. To face our own ephemerality. Death violently shakes us awake, time and time again. Words by @heyheatherobscura. . The only words I have right now to share are from my dear soul sister Heather. May we all send prayers to their souls as they transition.

Alissa Hansen (@alissa.hansen) által megosztott bejegyzés,


A csapat többi tagja és a barátok - akik létrehoztak egy emlékalapot is - az alábbi, néhány órája feltöltött videóban pedig így búcsúztatják könnyekkel küszködve a három elhunytat:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

betyár

8 hónapja,

Kellemetlen ilyen fiatalon...

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 1 napja

Megható a videó. RIP.

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 1 napja

Sajnálom őket tényleg, de ha valaki ilyen veszélyes dolgokat csinál (ráadásul lássuk be, ehhez azért kellett némi ****ság is), akkor sajnos ez előfordulhat.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 1 napja

Hát az kemény.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 1 napja

Hinnye bakker, szerencsétlenek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink