Életjelet adott a BlackBerry, itt a KEY2

2018. június 08.
4.6081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A BlackBerry-ről ritkán esik szó, pedig a cég nem szűnt meg, csupán már nem olyan meghatározó szereplője a mobil piacnak, mint mondjuk 10-12 éve, ennek ellenére mindi görömteli, mikor egy újdonság üti fel a fejét, így történt ez most is a Key2-vel.

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy nem a klasszikus zászlóshajókat megszorongató eszközről van szó, de mindenképpen üde színfoltja a mai trendhajhász megoldásokknak. A telejsítményt egy Snapdragon 660 SoC és 6GB RAM szolgáltatja, emellé társul 128GB-nyi háttértár, 3500 mAh akkumulátor és a Google Android 8.1 operációs rendszere.

A kialakítás hasonló az elődhöz, így itt is egy 4,5 colos IPS LCD kijelzőt találunk 1620x1080 pixel felbontással és Gorilla Glass 3-as védelemmel. Ez alatt látható egy touch-enabled fizikai billentyűzet, amelynél a laptopknál látott funkcióbillentyűket programozhatunk be, sőt az ujjlenyomatolvasót is ide helyezték el a mérnökök.

A 650 eurós újdonság igazi húzóereje lehet a BlackBerry-nél már megszokott szolgáltatásokon és minőségen kívül a kettős kamerarendszer, amivel szeretnének felzárkózni a többi gyártóhoz, ehhez pedig az alábbi paraméterekkel rendelkező hardver került a hátlapra: 12MP, f/1.8, 1.28?m wide-angle és 12MP, f/2.6, 1.0m.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ez semmit nem változott. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Tetszik hogy szembe megy a trendekkel, tök jó a fizikai gomb, de mi ez a hardver benne??? szomorú smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ha nem lenne ilyen brutálisan **** hardver benne, még tetszene is.

válasz erre