Elérhetővé vált az Ubuntu 17.04 első lemezképe

2016. október 27.
2.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még egy hónap sem telt el a legfrissebb Ubuntu operációs rendszer megjelenése óta, máris elérhetővé vált a jövő év áprilisában megjelenő utód első lemezképe.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Ubuntu 17.04 a Zesty Zapus fantázianevet kapta, ezzel párhuzamosan pedig megkezdődött az érdemi fejlesztői munka, hogy tartani tudják a már megszokott hat hónapos ütemtervet. A mostani verzióban még ne számítsunk nagy és innovatív megoldásokra, mivel még a munka egy nagyon korai szakaszában járunk, így a legfontosabb a stabil alap megalkotása, amire aztán építkezni lehet.

A hír írásakor a fejlesztői mérföldkövek még nem ismertek, így egyelőre két dolgot tudunk biztosan: az egyik a hajnalban letölthetővé vált 17.04 első lemezképe, a másik pedig a végső megjelenés, ami 2017 áprilisában esedékes. A mostani ISO tehát kipróbálható 32 illetve 64 bites rendszereken, a célja pedig a nulladik napi tesztelés és a hibák mihamarabbi kiszűrése.
3 hozzászólás

VDemon

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Levi87 írta:
Azt hogy?????
Mármint úgy értem, hogy amikor megjelenik. Az első verziót sosem szedem le, mert még nagyon kezdetleges, de a második már használható általában.

válasz erre

Levi87

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

VDemon írta:
Ezt a verziót még nem, de a következőt már szedem.
Azt hogy?????

válasz erre

VDemon

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ezt a verziót még nem, de a következőt már szedem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink