Elérhetővé vált a Microsoft Whiteboard applikáció, igaz első körben csak Windows alatt fut

2018. július 13.
1.6571
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A decemberi preview változat óta promózza a redmondi gigavállalat a Whiteboard névre kresztelt digitális, multifunkciós interaktív táblát, a mai napon pedig végre kilépett a fejlesztői státuszból, igaz egyelőre csak a Windows 10 felhasználók számára.

Illetve akad egy kiskapu, ez pedig a web verzió, ami a manapság népszerű modern böngészőkben is elfut, igaz ehhez szükség van egy Office 365 felhasználói fiókra.

Visszatérve a szoftverre, úgy néz ki, ahogy azt a neve sejtetni engedi, egy fehér alap, amire rajzolhatunk, jegyzetelhetünk vagy bármi olyan dolgot firkálhatunk, amit egy-egy meeting-en ennek az offline megoldásánál is alkalmazunk.

A digitális táblának azonban van egy előnye, még pedig, hogy a közösségi munkára épül, így nem kell egy helyen tartózkodnunk, földrajzi helyzetünktől függetlenül dolgozhatunk együtt egy projekten, real time másokkal.

A Microsoft már dolgozik az iOS illetve Android forkon is, ám ezek megjelenéséről egyelőre nincs információnk, addig is álljon itt lentebb egy rövid bemutató videó.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 2 hete

Határozottan tetszik ez a dolog.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete

Scifi. Nagyon menő.

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 2 hete

Jó cucc annak, aki ki tudja használni.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink