Elérhető a Microsoft Launcher 5.3 bétája

2019. március 20.
3.0861
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft csapatának az egyik legnépszerűbb applikációja Android fronton a Microsoft Launcher, aminek fejlesztése folyamatos, mindig jönnek új verziók amik által még jobb felhasználói élményben lehet részünk.

Igaz, egyelőre még nem a stabil csatornát erősíti az új applikáció, de a bétát már a bátrabbak tesztelhetik, amiben az újdonságok nyújtotta pozitívumokat élvezhetjük és bár még nincs dátum a végleges verzióra, az eddigi tapasztalatok alapján azért pár hónap el szokott telni mire megérkezik a hivatalos kiadás.

Az új Launcherben átdizájnolták az időjárás és idő widgetet, amelyekből van egy zónás és több zónás kivitel is, ezeket konfigolva kár több különböző hely adatait is egy helyen láthatjuk. További újítás az új betűkészlet is, amelyet Segoe UI-ról váltottak Roboto-ra.

A harmadik érdekes változtatás egy új kategória eljövetel, amely a Tech rovat lett. Sok felhasználó hiányolta, hogy ilyen tartalmakra nem lehet feliratkozni és máshonnan kell az információt beszerezniük, nos a Microsoft meghallgatta a kéréseket és ilyen is lett.
3 hozzászólás

TEchie

4 hónapja, 6 napja

Micsoda komoly programot faragtak ebből.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 6 napja

Nézegetem, nézegetem, de semmi extra... Szerintem nem egy nagy cucc.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 6 napja

Lassan nem tudom értelmezni ezt a szoftvert, az biztos hogy ez már nem csak egy launcher.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink