Elérhető a Debian 9.2

2017. október 09.
2.9081
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ahogy az már várható volt, megérkezett a Debian 9 második frissítő csomagja is, amely akár ISO formátumban is tölthető, így aki most tervezi a Stretch beszerzését, kapásból a legújabb változatot telepítheti.

Két és fél hónap telt el azóta, hogy a még év elején nagyon várt Debian Linux legújabb változata megkapta az első szerviz csomagot, így várható volt, hogy hamarosan újra frissül a Stretch, ugyanis kezdett kicsit elmaradni technológiai téren.

De a csapat nem lazsált, amit mi sem bizonyíthatna jobban, hogy a Debian 9.2-es változata kikerült a stabil csomagtárolókba, plusz a lemezkép is elérhetővé vált a hivatalos helyeken, de ne feledkezzünk meg arról a több mint 150 változtatásról sem, ami az elődhöz képest került integrálásra a rendszerbe.

Ezen sok módosítás java része biztonsági foltozás illetve bugfix, de nem elhanyagolható az sem, hogy sok-sok szoftver és Linux megoldás kapta meg a legújabb, stabil verziókat annak érdekében, hogy az egyik legnépszerűbb open source operációs rendszer naprakész legyen, és ne csorbuljon a felhasználói élmény.
1 hozzászólás

VDemon

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ritkán jön új Debian de akkor nagyon pörögnek a srácok!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink