Elemzők szerint óriási kapufa az Apple új szolgáltatás-csokra

2019. április 11.
3.1961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A JP Morgan elemzőcég az Apple Insider értesülései szerint távolról sincs megelégedve a cupertinói vállalat frissen bemutatott szolgáltatásaival, és gyakorlatilag ugyanabban a pontban támadják az Apple-t, ami már korábban is felmerült.

Konkrétan az Apple TV+-ról van szó, amit már a formális bejelentés előtt is kritizáltak az elemzők, hogy egy olyan versenyszférába lép be ezzel a streaming szolgáltatással az Apple, amiben nem tudjuk jelenleg, hogy milyen újat mutatnak egy Netflix-szel vagy Huluval szemben, mert bár tudjuk, hogy lesznek eredeti tartalmaik, ezekről szinte még semmit nem osztottak meg velünk. Egyébiránt ugyanennyire pesszimista hangokat hallani a többi szolgáltatásuk felől is.

Ennek ellenére a JP Morgan azt tanácsolja az almás cég befektetőinek, hogy egyelőre legyenek türelemmel, mert akár hosszabb távon még bejöhetnek az Apple számításai, azonban az elemzők hangyányi visszaesést is prognosztizálnak az idei év első negyedévére iPhone-eladások tekintetében a tavalyi utolsó három hónaphoz képest, illetve április és június között jelentősen csökkenni fog az Apple összbevétele szerintük.

Elemzők szerint óriási kapufa az Apple új szolgáltatás-csokra - 2. kép

3 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Most komolyan. Nem tudják mit tartogat az apple de már levonják a negatív következtetéseket.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát ezek az elemzők nagyon hülyék.

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Amíg nincs konkrétum addig felesleges ilyen elemzésekbe bocsájtkozni.

válasz erre