Elemzők szerint is óriási siker lesz a Disney+, de nem a klasszikus tartalmak miatt

2019. április 22.
3.0151
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután bemutatták a Disney+ nevű streaming szolgáltatást a brutálisan jó indítótartalmával és a kifejezetten olcsó havidíjával, nehéz nem borítékolni a platform sikerét, és ezt most az elemzők is alátámasztják.

A LoupVentures srácai ugyanis úgy vélik, hogy a feliratkozás legvonzóbb oka a tartalom minősége és meglévő igénye lesz. Sőt, az egy dolog, hogy a klasszikusok mind-mind fent lesznek a könyvtárban, de mivel a Disney birtokol olyan "parányi" franchise-okat, mint a Star Wars vagy a Marvel, így ez egy másik ütőkártya lesz a Disney+ számára, ami bár egyértelmű, de mégis fontos érv a szolgáltatás mellett.

Ez még nem minden, lévén a kérdéses elemzők rámutatnak, hogy nem a klasszikusok fogják eladni a platformot, sokkal inkább az újonnan kiadott eredeti tartalmak lesznek a legnagyobb aduászai a Disney+-nak, hiszen minden eddiginél több filmet és sorozatot várhatunk a már megismert karakterekkel.

Elég csak például a már bejelentett Cassian Andor és K2SO-sorozatra, vagy a Skarlát boszorkány és Vízió sorozatra gondolni, no meg a szintén nemrégiben leleplezett Sólyomszem-szériára. Ezek mind-mind olyan tartalmak, amiknek tökéletes otthont fog adni a streaming platform.
4 hozzászólás

Direktor

4 hónapja, 6 napja

Minket nem nagyon érint sajnos, az már most borítékolható.

válasz erre

login_password

4 hónapja, 6 napja

Attól függ hogy lesznek e helyi lokalizációk.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 6 napja

Nagyon kíváncsi leszek rá, de tényleg. Remélem jó lesz.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 6 napja

Sajnálom hogy nálunk nem lesz elérhető. Mármint magyar nyelvű tartalommal.

válasz erre