Elemzők szerint hamarosan kipukkanhat a kriptovaluta lufi

2018. február 09.
2.7931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a legtöbb ember tisztában volt azzal, hogy a kriptovalutához kapcsolódó hirtelen felfújódott lufi előbb vagy utóbb kipukkanhat majd, azonban Steve Strongin, a Goldman Sachs egyik elemzője szerint ez előbb bekövetkezhet, mint gondolnánk.

A vezető spekuláns szerint ráadásul a lufi pukkanását követően nagyon sötét jövő vár a kriptopénzekre, hiszen úgy véli, hogy a "digitális válság" kirobbanását követően csak a legnevesebb valuták lesznek képesek arra, hogy jelentős értékcsökkenés mellett megmaradhassanak, de a többség inkább nullázódik és végleg eltűnik a piacról, ami rengeteg befektetőt tehet tönkre.

A szakértő szerint az embereknek fel kell készülniük arra, hogy mivel a kriptopénzeknek nincs valódi értékük, ezért a következő időszakot többségük nem éli túl, miközben a háttérben folyamatosan érkezhetnek az új valuták, ami egy újabb lufi felfújódását idézheti elő.

A kriptopénzek piacán egyébiránt pontosan nyomon követhető a Steve által felvázolt folyamat, amivel kapcsolatban a bitcoin az egyik legjobb indikátor, hiszen értéke napok óta folyamatos zuhanásban van.
5 hozzászólás

Harder

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon helyes, ennek nincs is helye normális pénzügyek között.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Az első pillanattól lehetett tudni. Még egy laikusnak is egyértelmű hogy mekkora baromság.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Én nem bánnám. Lenyomozhatatlan, így mindenki ezzel kezdett zsarolni, valamint könnyen ellopják, nagyon ingadozik és gyanútlan felhasználókon próbálnak hasznot hajtani (vírusok, weboldalak bányásznak gépeken engedély nélkül) Az elején sokan keresték halára magukat, de mostanság már nem igazán megy, meg kitudja mekkorát fognak még bukni azok, akik még használják.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Hát akkor ennyit erről. Lett belőle pár milliárdos aztán annyi.

válasz erre

Direktor

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyszerű. röhögő smiley Csak sikerült kielemezni a nyilvánvaló tényt. röhögő smiley

válasz erre