Elég menő termék lehet majd a Redmi és a Marvel kollaborációjának gyümölcse

2019. április 02.
4.1831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már csak alig négy hét van hátra a jelen pillanatban az idei év egyik, ha nem a legjobban várt filmjének bemutatójáig, ami természetesen nem más, mint a Bosszúállók: Végjáték.

Ennek ellenére a hájp nem csökken, sőt a Marvel és a kínai Redmi közös projekten kezdett el dolgozni, amit a Weibo-n keresztül publikáltak a felhasználókkal. Anno már a Samsung és a OnePlus is dolgozott együtt a Marvellel egy-egy speciális limitált kiadású hardveren, amihez ezt most majd a Redmi adja, míg az exkluzivitást a képregényfilmek atyja.

Konkretizálva nincs, melyik mobilnak készül majd el a spéci verziója, de ha tippelnünk kellene, akkor a Redmi Note 7 Pro-ra szavaznánk, hiszen az egyelőre szűkös palettából ez a legerősebb, igaz ebből nem lesz globális kiadás, emiatt pedig kérdéses a dolog.

Pontos dátum még nincs, de mivel a Bosszúállók: Végjáték április 29-től van hivatalosan a mozikban és az elmúlt évek alapján a bemutatót követő egy hónap után érkeztek a különlegességek, valamikor május végére datálható a mostani.
3 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ettől biztos nem fog jobban fogyni... mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

5 éve, 5 hónapja és 2 napja

Minden honnan le kell húzni a bőrt.

válasz erre

techiii

5 éve, 5 hónapja és 2 napja

De fura h a Marvel pont velük működik együtt.

válasz erre