Elbukott az Apple Watch

2015. július 14.
7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Szép, kényelmes viselet, de még az Apple magas áraihoz szokott vevők is meghökkenve figyelik az árcéduláját.
 

Meg az akkumulátor aggályosan alacsony üzemidejét.

Szép lendülettel indult az okosóra eladása, de a kezdeti karriert erőteljes visszaesés követhette: a MarketWatch által hivatkozott felmérés szerint több, mint 90 százalékot esett az eladása. A lehangoló adatokat a Slice Intelligence az alább látható grafikonján tárja elénk.Sajnálatos, hogy az eladott órák kétharmada az ?alsó kategóriás? Sport változatból kelt el. Ennek ára 349 dollárról indul, szemben a drágább, igényesebb, de 549 dollárról induló modellekkel. Már az óra bemutatásakor sejteni lehetett, hogy a nagy reményekkel elstartolt, úgynevezett arany kiadás a maga 10 ezer dolláros árával kevesekhez fog eljutni: állítólag összesen kétezret adtak el belőle.

A Slice nem az Apple adataiból, hanem a saját elektronikus adatgyűjtéséből vonta le a következtetéseit. Ezen kívül bizonyos mértékű visszaesés minden új termék piaci bevezetését követő időben tapasztalható.

Megjegyzés: Ne felejtsük el, hogy a külföldi nagy magazinok ódákat zengtek a megjelenés előtt az Apple Watchról. Mindenki arról cikkezett, hogy ez a készülék majd átformálja az okosóra piacot. Természetesen nem így lett, de nem ez lesz az első, hogy tévedtek a nagyok.

 
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink