E-könyv boltot kaphat a Windows 10

2017. január 18.
3.0861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Windows 10 mai napig egy megosztó operációs rendszer, ám a fejlődés tisztán látszik és másfél évvel a debütálás után sincs kész, a Microsoft ugyanis új funkciókat, alkalmazásokat és lehetőségeket tervez hozzá.

A következő nagy frissítés az április környékén érkező Creators Update lehet, mely kapcsán nemrég egy új, egészen érdekes információ látott napvilágot. Újabb lehetőséggel bővül ugyanis a Windows Store, mely kap egy e-könyv részleget, ahol számos kiadó könyveit lehet majd megvásárolni.

E-könyv boltot kaphat a Windows 10 - 2. kép

A könyveket EPUB formátumban kapják majd meg a vásárlók, melynek támogatását szintén a tavaszi nagy frissítés hozza meg. A Microsoft ideálja szerint a felhasználók az Edge böngészőt használva olvassák majd a könyveket, így sikerül tovább a Windows rendszer előtt tartani őket.
5 hozzászólás

Harder

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Gondolom magyar könyvek eleinte biztosan nem lesznek.

válasz erre

VDemon

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Csomó, jobbnál jobb olvasó van, ezért érthető hogy akarnak egy ilyen boltot is a Winbe. Hogy mennyire fog menni, már más kérdés, ha csak angol könyvek lesznek benne akkor semennyire, mert az a piac az Amazoné.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Szerintem ezt kár erőltetni egy asztali oprendszeren.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

És belövik rá az Edge-t vagy csak odaömleszti nekik a könyvet? röhögő smiley Például könyvjelző nélkül hozzá se kezdjenek az árusításnak.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Miért olvasna az ember böngészőben könyvet? meglepett smiley Egyrészt nagyon jó appok vannak rá, másrészt aki komolyan olvas, vesz dedikált olvasót.

válasz erre