Ekkor jön a következő Gnome verzió

2018. szeptember 12.
5.1931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Alig, hogy bemutatták és minden felhasználó munkára bírhatta a Gnome asztali környezet 3.30-as Almeria névre keresztelt variánsát, máris kész a következő kiadás ütemterve, így nem csak a mérföldköveket, de a végleges dátumot is megtudhattuk.

Első körben lássuk a verziószámot, ez a 3.32 lesz. Az új Gnome fejlesztési build-jei tehát a 3.31-től indulnak majd, aminek a végén érjük el az előbb említett sorszámot, a végcél pedig 2019. március 13-ra van kitűzve.

Ez a legtöbbünket nemigen sokkol, hiszen az elmúlt években már megszokhattuk, hogy minden évben 6 havi ciklusban jön egy újabb verzió, amelyeket márciusban illetve szeptemberben lepleznek le.

Ennek ellenére mindig jó tudni, mikor is esedékes egy-egy mérföldkő, hogy a tesztelői vénával megáldott felhasználók is be tudják ezen dátumokat vésni a naptárjukba. A Gnome 3.32 esetében ezek a február 6, március 6 és a már közölt március 13. Az első jelzi a béta fázist, a második az RC kiadást, míg az utolsó a stabil piacra való lépést.
3 hozzászólás

Lacesz

6 éve, 8 napja

VDemon írta:
Nagyon stabil lett a mostani. Napok óta nyúzom és imádom! mosolygó smiley
Mit imádsz rajta?? röhögő smiley Szinte minden ugyanaz. mosolygó smiley Kényszerkomment szaga van minden egyes hozzászólásodnak röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 9 napja

Sima ütemterv, tényleg semmi meglepő.

válasz erre

VDemon

6 éve, 9 napja

Nagyon stabil lett a mostani. Napok óta nyúzom és imádom! mosolygó smiley

válasz erre