Egyre több reklám lesz a YouTubeon belül

2019. február 05.
5.2851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Manapság a reklámok világát éljük, de úgy fest sosincs belőlük elég, ugyanis a YouTubeon belül a Google újabb felületet alakított ki a bevételek növelése érdekében, ráadásul már élesben tesztelik is.

Ez pedig rossz hír számunkra, ugyanis ez azt jelenti, hogy hamarosan már mindannyiunkat sújtani fog az újabb adag reklám, ami már nem a videók közben fog megjelenni.

Vélhetően senkinek nem kell bemutatni az AdWords hirdetéseket a Google keresési találatai közt, most implementáljuk ezt a gondolatot a YouTube keresésbe és máris megvan hol kapunk újabb marketing anyagot.

A kérdés most az, hogy az AdBlockerek képesek lesznek-e lekezelni ezeket az új felületeket, de ha kezdetben nem is, később a fejlesztők megoldják ezt számunkra - hacsak a Google nem tesz ellenlépéseket, vagy nem fizet az AdBlocker fejlesztőknek. Mert mint tudjuk, van az a pénz, hogy azok se blokkoljanak mindent...
3 hozzászólás

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Durván pénzéhes a Google is már. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nem tudtam m hiányzik a videó eleje, közte 10x, jobb felső sarok kombináció után. wtf smiley Már így is teli van.

válasz erre

csirkee

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Engem már így is kikészít, amikor egy videót meg akarok nézni és a közepére bedob egy foss reklámot. Hát akkor még kevesebbet fogom nézni.

válasz erre