Egyre több akkumulátor-hibás iPhone 8-ról érkezik jelentés

2017. október 11.
3.5171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár egyelőre nem okoztak még balesetet vagy lakástüzeteket, de a PocketNow beszámolója szerint már most legalább hét olyan, a sajtó által is rögzített eset történt, amikor egy iPhone 8 kijelzője a feldagadt akkumulátor miatt kiugrott a helyéről.

A lap jelentése szerint eddig Kínában, Japánban, Tajvanon, Hong Kongban, Görögországban és Kanadában találkoztak a problémával, ám egyelőre nincs különösebb összefüggés az esetek között, hiszen volt, akinek töltés közben puffadt fel az aksi, míg más már úgy vette ki a dobozából a készüléket.

A magazin úgy tudja, hogy a problémás akkumulátorokat a Samsung SDI és az LG Chem készítették, azonban dacára a történteknek, mindegyik alkatrész a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően készült, ezáltal bár az iPhone 8-at tönkreteszi, ellenben nem robbannak és nem lángolnak.

Emiatt, és az esetek kvázi jelentős számából kifolyólag az Apple egyelőre nem fontolgatja a visszahívást, de ha a jövőben ilyen ütemben emelkedik a problémás esetek száma, bármi megtörténhet. A cég egyelőre csak belső vizsgálatot indított az ügyben.
3 hozzászólás

technomancer

7 éve, 8 napja

Ha sok lesz belőle, úgyis visszahívják. Úgy látszik most minden topgyártónak át kell ezen esni.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 8 napja

Nagyon meg kéne reformálni ezt az akksi dolgot. Minden nagyobb gyártón végig fog söpörni és ez nem jó.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 8 napja

Akkor a legérettebb az alma, amikor a legnagyobbra nő, utána már csak fonnyad. röhögő smiley Gondolom ez is tervezési baki vagy valaki zsebre tett némi pénzt és spórolósabb megoldást pakolt bele.

válasz erre