Egyre népszerűtlenebb az amerikai tinédzserek körében a Facebook

2017. október 17.
2.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb reprezentatív felmérésnek sikerült arra jutnia a közelmúltban, hogy az amerikai tinédzserek körében egyre népszerűtlenebbé válik a Facebook, de más közösségi oldal helyzete is problémás.

A Piper Jaffray elemzői legutóbb ugyanis több mint 6 ezer amerikait kérdeztek meg a közösségi oldalakhoz kapcsolódó viszonyukról, így kiderült, hogy odaát a Facebook messze nincs a legnépszerűbb portálok között, hiszen a válaszadók 47 százaléka voksol a Snapchat mellett, 24 százalékuk mondta azt, hogy az Instagram az abszolút kedvence, és csak 9 százalék nevezte meg a Facebookot, aminél csak a Twitter teljesített rosszabbul 7 százalékkal.

A kutatásból kiderült még, hogy az amerikai fiatalok 82 százaléka azt szeretné, ha következő okostelefonja iPhone lenne, vagyis odakint konkrétan lassan nem is lesz alternatíva az Android, ami egyre inkább megmarad a fejlődő országok rendszerének.

A felmérés egyébiránt az USA 44 tagállamából válogatott össze több mint 6 ezer résztvevőt, akik átlagéletkoruk alapján 16 évesek voltak.
4 hozzászólás

Kileah

7 éve, 23 napja

Nem vagyok meglepve! Inkább az az érdekes nekem hogy ekkorára tudott nőni.

válasz erre

techiii

7 éve, 23 napja

Előbb utóbb ez a varázs is elpárolog.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 23 napja

Több kutyafiltert a Facebookra!

válasz erre

Harder

7 éve, 23 napja

Na az durva. Nem igazán ez volt a FB terve valószínűleg! röhögő smiley

válasz erre