Egyre nagyobb számban hagyják el a fiatalok a Facebookot

2018. február 13.
1.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár Mark Zuckerberg idén megígérte, hogy elsődleges célja lesz megújítani közösségi oldalát, azonban mi ebből eddig csak annyit tapasztaltunk, hogy a Facebook használhatatlanabb lett, mint bármikor korábban.

Ezt pedig a tinédzserek is egyre jobban érzékelik, Amerikában ugyanis tömegesen hagyják el a fiatalok a közösségi oldalt, mely már korántsem olyan friss és trendi, mint egykoron, így az eMarketer elemzői szerint csak az idei esztendőben 2 millió 25 év alatti amerikai fiatalt veszíthet el a közösségi portál, ami óriási csökkenésnek tekinthető.

A piackutatók úgy vélik, hogy 2018-ban a 12-17 éves amerikai tinédzsereknek már csak alig a fele fogja használni a Facebookot, de ezek a fiatalok nem tűnnek el az éterben, csupán másik közösségi portált választanak maguknak, így az Instagramon 1,6 millióval, a Snpachaten pedig 1,9 millióval több fiatal bukkanhat majd fel, mint korábban.

A kutatók elmondása szerint a tinik körében azért lesz egyre népszerűtlenebb a Facebook, mert már az idősek is felismerték maguknak a portált, ezáltal egyáltalán nem csak a fiatalokkal találkozni az adatlapokon, hanem szülőkkel, sőt nagyszülőkkel is.
5 hozzászólás

DarkZer0

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ki nem ****ja le, mi még kocsmáztunk, meg a bőrt rúgtuk este 10-ig, azt azért volt saller az arcba

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem vagyok meglepve. Zagyva **** az egész, semmi értelme. Nagyon unatkozó embernek kell lennie aki ott tölti az ideje nagyrészét.

válasz erre

betyár

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem csodálom.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ha nem bírsz anyáddal egy közösségi oldalon lenni, akkor még nem is vagy elég érett hozzá, hogy idősebbek között legyél...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Mivel az övék az Instagram is, gondolom nem esnek kétségbe.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink