Egyre közelebb a FreeBSD 11, megjelent az RC

2016. szeptember 19.
2.1411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Glen Barber vállalta fel a publikálást, amelyben hivatalossá vált, hogy a FreeBSD 11 újabb lépést tett a végleges megjelenés felé, jelen esetben ez az utolsó RC kiadás tesztelésre szánt változatát jelenti.

Ez mindenképpen nagyszerű hír, főleg azok után, hogy a közösség szeptember 12-re várta a végleges verziót, ami azonban elmaradt. Miért? A stop gomb megnyomásában nagy szerepet játszottak azok a felhasználók által jelentett hibák, melyek veszélyfaktora túl magas volt, így a fejlesztők meggátolták egy instabil és sérülékeny rendszer publikálását.

Glen Barber arra kérte a tesztelőket, hogy amennyiben bárminemű rendellenességet tapasztalnak, azt a Bugzilla rendszerén vagy egy megbízható levelezési listán keresztül tudassák velük annak érdekében, hogy több csúszás ne legyen. A közleményben kiemelte, hogy a már ismert bug-ok mellett sikerült megoldani a PPC rendszereknél fennálló boot problémákat, valamint az ipfw aktivál/deaktivál parancs is megfelelően működik.

A jobb később mint soha elvet vallva jelent meg tehát a FreeBSD 11.0 RC3, reméljük a következő kiadás végén már nme látunk RC megnevezést.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

zender írta:
Szerveren nagyon jó rendszer, de desktopon el nem tudnám képzelni... meglepett smiley
Pedig nagyon király, gyors mint a villám!

válasz erre

zender

8 éve, 2 hónapja és 3 napja

Szerveren nagyon jó rendszer, de desktopon el nem tudnám képzelni... meglepett smiley

válasz erre