Egyre jobban áll az Android Nougat

2017. augusztus 09.
2.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán a számokat nézve egyértelműen az Android operációs rendszert futtató okostelefonok vannak többségben, hiszen a Google nevéhez kötött megoldást rengeteg gyártó használja jobb alternatíva hiányában.

Maga a rendszer és annak új változatai egyre több funkciót és egyre jobb megoldásokat hoznak magukkal, viszont a disztribúciós résszel hosszú évek óta óriási problémák vannak. A friss rendszerek rendre érkeznek nagyjából 1 éves időszakokban, de a felhasználókhoz nem igazán jutnak el. Az új készülékek terén még jónak mondható a helyzet, de a korábbi modellek frissítésére sokszor majdnem egy évet kell várni, vagyis a felhasználók lemaradása óriási.

Egyre jobban áll az Android Nougat - 2. kép

A jelenlegi legfrissebb, Nougat néven emlegetett változat lassan megkapja az utódját, a legfrissebb számok szerint pedig még csak most sikerült elérnie a 13,5 százalékot, mely a 7.0 12,3 és a 7.1 1,2 százalékából jött össze. Ez nagyjából 2 százalékos növekedést jelent, de az öröm még így sem lehet felhőtlen, hiszen a Marshmallow is növekedett.
3 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

Mindig is ez volt és jó ideig még ez is lesz az android legnagyobb hibája...

válasz erre

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

Ez még így is nagyon kevés !

válasz erre

technomancer

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

Mondjuk ez már tényleg nem egy rossz arány.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink