Egyre biztosabb, hogy nem Intel modem kerülhet a jövőben érkező iPhone-okba

2018. július 09.
5.2091
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb belsős források állítják, hogy ha nem is romlott meg az Intel és az Apple kapcsolata, ellenben a cupertinói óriás úgy határozott, hogy nem tart igényt többé az főként processzorjairól ismert gyártó modemeire a jövőben érkező iPhone-ok esetében.

A bűvös szám a 2020 lehet, vagyis ettől az időponttól kerülhetnek majd először az Apple saját fejlesztésű modemei az akkor éppen aktuális iPhone modellekbe, tehát a Qualcomm után az Intel bevetése ezen a téren csak átmeneti megoldás volt. Mindez már a MacBookokkal kapcsolatosan is felmerült, ott azonban még nem került elő az Intel egyik legfontosabb fejlesztése.

Ami a partnerségi viszony megszűnése miatt hatalmas érvágást okozhat az Intel számára, akik jelentős mértékben alapoztak 5G-s modelljeikkel arra, hogy hosszabb távon is együtt tudnak dolgozni az Apple csapatával, így azonban gyakorlatilag az sem elképzelhetetlen, hogy a vállalat a jövőben teljesen kihátrál majd az 5G-s modemek piacáról, mert a nagy Almán kívül nem volt más jelentős ügyfelük.
6 hozzászólás

technomancer

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Intel szép lassan beszopja, hogy éveken át egy lassú, fejlesztéseket szándékosan visszatartó, a helyzetét kihasználó bandaként élvezte az egyeduralmat. Megérdemlik hogy földbe álljanak.

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem értem az Intelt. Azért mert egy megrendelő kilép, leáll minden?

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon elindultak a saját proci felé újra mindenben, ez szerintem jó hír. Híresen jók a cuccaik,

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondjuk nem rosszak az intel lapkák, de nyilván találnak jobbat.

válasz erre

VDemon

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Intel egyre be****ibb. Mindent abbahagy, mindent felad. Nevetséges, innovációs cégnek kéne lenniük, ez nem egy garázsprojekt, hogy az első bukkanónál feladják...

válasz erre

Harder

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ezt már megírtátok egyszer.

http://androgeek.hu/hir/sajat-lapkakra-cserelne-az-intel-processzorait-az-apple

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink