Egyre biztosabb, hogy a 2021-es iPhone-on már lesz Always-on funkció

2021. július 19.
32.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bloomberg újságírójának, Mark Gurman új írása szerint a 2021-es iPhone-nak Always-on funkciója is lesz, hasonlóan az Apple Watch-hoz, illetve ugyanezen feature az Android-telefonokon már egy ideje elérhető.

Gurman a Power On hírlevelében azt írta, hogy a telefonok jobb akkumulátor-élettartammal, kisebb bevágással a képernyőn, jobb videófelvételi lehetőségekkel, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és gyorsabb A15-ös chipekkelel rendelkeznek, illetve jelen lesz az Always-on funkció is.

Nem ez az első eset, hogy egy szivárgás azt sugallja, hogy az Apple az Always-on feature-ön dolgozik a következő iPhone-okon. Max Weinbach az év elején arra utalt, hogy az Apple ugyanolyan típusú alacsony hőmérsékletű polikristályos oxid (LTPO) paneleket használhat az iPhone-okon, mint amilyenek a cég óráin vannak.
6 hozzászólás

Levi87

3 éve, 3 napja

Ha lesz is, sosem fogom használni. Egyszerűen nincs értelme. Napközben rajtam van az óra, egyébként meg látni sem akarom az értesítéseket.

válasz erre

inkognito

3 éve, 3 napja

Nem értem minek bele.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 3 napja

Soha nem használtam amikor volt.

válasz erre

Tommy

3 éve, 3 napja

Nem kapkodja el Apple. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 3 napja

Nem rossz funkció de megvagyok nélküle. Anno Samsungomon volt, de ha akartam bármit megnézni, úgyis felvettem a telefonom...

válasz erre

Porthos

3 éve, 4 napja

Tök lényegtelen, erre ott az óra.

válasz erre