Egymásnak esett a világ két tech óriása: Elon Musk vs Mark Zuckerberg 1:0

2017. július 26.
3.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Két dudás egy csárdában nagyon ritkán fér meg egymás mellett, éppen ezért várható volt, hogy mikor kap hajba egymással Elon Musk és Mark Zuckerberg, akik most a mesterséges intelligencia miatt szólalkoztak össze - egyelőre még visszafogott keretek között.

A probléma gyökere a Facebook-vezér beszólásához vezethető vissza, aki egy interjúban arról beszélt, hogy felelőtlenek azok az emberek, akik hatalmas veszélyt vagy világvégét látnak a mesterséges intelligenciában - utalva ezzel Elon Musk korábbi nyilatkozataira, amelyben a Tesla megálmodója ezzel kapcsolatos aggodalmait fejezte ki.

Persze a várakozásoknak megfelelően Elon Musk sem maradt adós egy gyors reakcióval, így a Twitteren egy rajongónak válaszolva röviden elmondta, hogy Markkal már személyesen is beszéltek erről korábban, és úgy véli, hogy a Facebook megálmodójának nagyon hiányosak az ismeretei ebben a témában.

Jelenleg tehát Zuckerberg oldalán pattog a labda, kíváncsian várjuk, hogy visszaüti-e egy nyilatkozattal, vagy az első menet győzelmét átengedi Elon Musknak.


4 hozzászólás

VDemon

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Zuckerberg inkább azzal foglalkozzon hogy ne javascript halom legyen a fos oldala.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ebben a kérdésben nyilván egy Elon Musk sokkal hitelesebb mint egy lopott ötletből épített Facebook vezére, aki több ezer emberrel képtelen normálisan működő "portált" fejleszteni.

válasz erre

technomancer

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Zuckerberg csak szeretne mindenhez érteni és mindenbe beleszólni.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem gyenge oltás. röhögő smiley

válasz erre