Egymásnak eresztették a Google Pixel-t és az iPhone 7 Plus-t! Szerinted ki nyert?

2016. október 25.
2.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Google Pixel okostelefonjáról nagyon sok jót hallottunk már a közelmúltban, azonban teljesítményéről egyelőre még nem sokat, így éppen itt volt az ideje annak, hogy egy igazi sebességteszten is megmutassa tudását a masina.

Amint az alábbi felvételen is látható, a masinát sajnos nem egy másik Androidos készülékkel, hanem az Apple legújabb zászlóshajójával, avagy rögtön az iPhone 7 Plus-szal engedték össze, amihez mérten a Google masinája nyilván alulmaradt, de azért ennek ellenére is korrektül helytállt.

A SuperSaf TV által kivitelezett tesztből kiderült, hogy bár a Pixel több helyen is a közelébe ért az iPhone 7 Plus-nak, voltak azért komoly lemaradásai, főként az egymagos teszteken, de amikor mindkét készülék az összes processzormagját használhatta, máris szorosabb eredmények születtek.

Sőt mi több, az alkalmazások futtatása kapcsán nem egyszer történt, hogy a Google Pixel gyorsabb volt, mint az új iPhone, noha a 3D-s játékoknál újfent eléggé egyoldalú volt a mérkőzés - természetesen az Apple masinájának javára.

Hogy egy kicsit hardveres nyelven is szóljunk hozzátok, a Google Pixel ugyebár egy négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzort tartalmaz, méghozzá külön grafikus gyorsító és 4GB RAM mellett, miközben az iPhone 7 Plus az A10-es processzorral és 3GB RAM-mal vette fel a versenyt az Androidos kütyüvel szemben.



Érdekesség, hogy a Google Pixel megkapta a maga stressztesztjét is, amelynek részeként egy erőskezű úriember hajtogatta, gyújtogatta, karcolgatta és kínozgatta a kis masinát, aminek az meglepően jól ellenállt, így a Gorilla Glass 4-gyel védett kijelző jól helytállt a karcolásokkal szemben, és bár a hátlap sérülékenyebb, az ujjlenyomat-olvasó viszont még nagyobb sérülés után is képes volt kiválóan működni.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Uhh játékokban nagyon elveri az iPhone! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Hardveresen de rohadt gagyi ez a Pixel! meglepett smiley

válasz erre

Kileah

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Szépen elverte az iPhone... mosolygó smiley

válasz erre