Egyenesen gyűlölik az emberek az Apple legutóbbi iPad Pro reklámját

2018. január 26.
2.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Omlósz! De miért? A magyar reklámgyártás két alighanem legidegesítőbb foszlányával sikerült mosolyt csalnunk az arcotokra ezzel a hírindítóval, amihez rögtön hozzátennénk, hogy azért külföldön is sikerül néha a vállalatoknak idegesítő reklámokkal előállniuk.

Ide sorolható mostantól az Apple is, a Business Insider ugyanis rávilágított arra, hogy bár a cég korábban egy kedves kis karácsony előtti filmecskének szánta, de végül a tech világ valaha készült egyik leggyűlöltebb reklámja lett az iPad Pro legutóbbi ilyen promója, ami már címével is sokaknál kiverte a biztosítékot.

Az Apple ugyanis feltette a reklámban a költői kérdést: mégis mi az a számítógép? Ezzel nyilván a Microsoftnak szerettek volna odaszúrni egy nagyot, miközben az iPad Pro sokszínűségét prezentálják, de ez nem igazán jött össze a vállalatnak, a lap szerint ugyanis az emberek egyenesen gyűlölik a reklámot.

Ezzel kapcsolatban jó indikátor lehet, hogy a Youtube-on 55 ezer lájkra 40 ezer dislájk jutott, miközben sokan nehezményezték a főszereplő kislány idegesítő ábrázatát, a jelenetek hiteltelenségét, valamint azt is, hogy a videó folyamatosan azt sugallja: a mai fiatalok már nem tudják, mi az a számítógép. Szerintetek is ennyire gáz?

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 11 hónapja és 23 napja

Erre emlékszem. Most újra megnéztem. Tényleg rohadt idegesítő minden momentuma.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ez a reklám engem is határozottan irritált. Van egy másik "része" is, az már valamivel értelmesebb, de egy tabletet ne akarjunk már egy laptophoz hasonlítani mert nem az, még ha a nyers processzorerő szerint igen, akkor sem.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 11 hónapja és 23 napja

A kislány kinézete teljesen irreleváns. És miért baj, ha mondott egy "What's a computer?"-t? Ez egy reklám, nem statisztika arról, hogy mit tudnak a mai fiatalok. Minden reklám a tökéletes, egyetlen és jövő termékét adja el neked. Nem kell azon besértődni, hogy most kicsit vénembernek érezted magad...

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 11 hónapja és 23 napja

Szerintem is. Ultragáz.

válasz erre

Levi87

2 éve, 11 hónapja és 23 napja

Kislány élete meg is pecsélődött. Szegény.

válasz erre