Egyedülálló hiperkonvergált infrastruktúra-kínálattal erősít a Dell

2016. április 15.
1.1471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Dell tovább bővíti az iparág legszélesebb hiperkonvergált infrastruktúra-kínálatát, hogy - igazodva a jelenlegi és jövőbeni igényeikhez - az ügyfelek számára még gyorsabbá és egyszerűbbé váljon az informatikai környezetek létrehozása és felügyelete.

Az új megoldások között megtalálhatók a VCE? VxRail? eszközökek, a VxRack? rendszerek, a rugalmas VMware Virtual SAN Ready Nodes csomópontok és a következő generációs Dell XC sorozatú nagymértékben egyesített készülékek. A vállalat ezáltal az élvonalbeli infrastruktúra-megoldások legszélesebb választékát kínálja a piacon ? a referencia architektúráktól egészen az egyedi igények alapján célzottan kifejlesztett megoldásokig.

A vállalatok egyre inkább élnek a rugalmas, skálázható, egyszerűsített informatikai környezetek előnyeivel, a gyorsabb értékteremtés és a hatékonyabb üzemeltetés lehetőségeivel. Ezzel párhuzamosan egyre népszerűbbé válnak a hiperkonvergált infrastruktúrák, amelyek egyetlen megoldásban vagy eszközben egyesítenek teljes értékű tárolási, számítási és hálózatkezelési funkciókat, jellemzően virtualizált környezetek számára. Az IDC piackutató és -elemző cég szerint a nagymértékben egyesített rendszerek nemzetközi piacán a várható összetett éves növekedési ütem (CAGR) 2019-ig várhatóan megközelíti a 60 százalékot, ami több mint 3,9 milliárd dolláros forgalmat jelent.1

Rugalmas és változatos hiperkonvergált infrastruktúra-megoldások

A Dell ügyfeleit nem csupán az aktuális, de a jövőbeni informatikai igényeiben is támogatni tudja. Ezért a vállalatot számos olyan, különböző méretű szervezet választja informatikai partnereként, amely egyedi céljai eléréséhez a legmegfelelőbb, ugyanakkor rugalmasan alakítható informatikai megoldásokat keresi. A Dell azzal a céllal hozta létre az iparág legszélesebb hiperkonvergált infrastruktúra kínálatát, hogy eleget tegyen a különböző ügyfélkritériumoknak a megoldások sikeres létesítése érdekében. A rendelkezésre álló lehetőségek elegendő rugalmasságot biztosítanak az ügyfeleknek ahhoz, hogy az előírásokat követve akár saját egyéni megoldásaikat is megalkothassák. A skálázható eszközöknek köszönhetően a cégek kisebb léptékben is gondolkodhatnak, de akár teljes körű, előre megépített megoldásokat is üzembe helyezhetnek. A termékek tökéletesen hozzáigazíthatók az adott szervezet informatikai környezetéhez, terheléséhez, valamint teljesítménybeli és méretezési követelményeihez.

A Dell nagymértékben egyesített infrastruktúra-kínálatában mostantól elérhetőek a VCE hiperkonvergált megoldásai is, valamint az EMC egyesített platformrészlege:

VCE VxRail appliance család ? Ezek az egyedüli olyan nagymértékben egyesített infrastruktúra-elemek, amelyeket a VMware-rel közösen fejlesztettek ki, és amelyeket teljes mértékben integráltak, előre konfiguráltak és előzetesen teszteltek a VMware-környezetekhez. A VCE VxRail appliance termékcsalád egyesíti az EMC addatszolgáltatásait a vezető rendszerek felügyeleti képességével és a VMware vezető hiperkonvergált szoftvereivel. Számos különböző konfigurációban érhetők el kis- és közepes méretű telepítésekhez, 60 000 USD kezdő listaártól, és számos eltérő konfigurációval méretezhetők a különböző terhelésekhez, ideértve a teljes mértékben flash-alapú lehetőségeket is.
VCE VxRack Node és VxRack System 1000 FLEX ? A VCE VxRack Systems segít az ügyfeleknek, hogy a fizikai tárolóhálózatokról (SAN-okról) áttérjenek a nagymértékben egyesített rendszerekre, amely akár több ezer kiszolgálót többféle virtualizációval támogat. A VxRack Node Software Defined Storage (SDS) építőkocka EMC? ScaleIO? szoftverrel, amely gyors telepítést és a rugalmas skálázhatóságot tesz lehetővé. A VxRack System 1000 FLEX egy rackszekrény léptékű skálázható hiperkonvergált rendszer, amely nagy teljesítményű számítási képességet, szoftver-alapú tárolást és hálózatkezelést kínál egyben.
A Dell továbbá bejelentette a Dell Reference Architecture for EMC Converged Infrastructure (EMC egyesített infrastruktúrához készült Dell referenciaarchitektúra) megjelenését is, amely rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára rack-léptékű Dell PowerEdge szerver architektúrákban.

A Dell hiperkonvergált infrastruktúra-kínálatában számos további újdonság megtalálható, a rugalmas építőelemektől az appliance-eken át a teljes körű megoldásokig:

Dell VMware Virtual SAN Ready Nodes ? A gyorsabb innováció lehetőségét nyújtja, és az ügyfelek csökkenthetik a projektekkel járó kockázatot, ha VMware-alapú, nagymértékben egyesített megoldásaikat a Dell Virtual SAN Ready Nodes csomópontjaival hozzák létre. Ezek a rendelésre kész, ellenőrzött konfigurációjú építőelemek gyárilag integrálhatók a Dell PowerEdge szerverekkel és a VMware-szoftverekkel. A konfigurációk széles skálája megfelel a különböző mértékű terhelések követelményeinek.
Dell XC Series hiperkonvergált appliance-ek ? A Dell XC Series eszközök az iparág első olyan Nutanix-alapú hiperkonvergált infrastruktúra-megoldásai, amelyekbe a legújabb Intel?Xeon?Processor E5-2600 v4 Broadwell termékcsaládot építették be. Ez a megoldás nagyobb teljesítményt biztosít a teljes mértékben konfigurálható 1U és 2U méretű appliance-ek kínálatában, meggyorsítva ezzel az ügyfél számára a nagy skálázhatóságú környezetek adatainak és alkalmazásainak elérését, legyen szó virtuális munkaállomás infrastruktúráról (VDI) vagy privát felhőről. Az XC Series emellett megszerezte a Linux rendszeren futó SAP NetWeaver? technológiai platformmal való használatra vonatkozó tanúsítványt is.
Dell?VMware hibrid felhőalapú platform Virtual SAN bővítéssel ? Ez a referenciaarchitektúra ötvözi a Dell és a VMware technológia legfőbb előnyeit. A Dell Active System Manager (ASM) integrációja a VMware vCenter, vRealize és Virtual SAN megoldásokkal egy teljes értékű és nagymértékben optimalizált privát és hibrid felhőalapú platformot alkot, amely teljes körű automatizált képességeket biztosít a privát és a nyilvános felhő között. Az új VMware Virtual SAN-támogatás előíró útmutatást nyújt, melynek segítségével felhőalapú környezetek hozhatók létre egy olyan nagymértékben egyesített szoftverrel, amelynek rendszere a VMware vRealize-t közvetlenül a fizikai infrastruktúrához csatolja.
nincs még hozzászólás