Egyedi okosórán dolgozik a Hublot

2018. március 21.
3.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A híres svájci óragyártó, a Hublot hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan egy új, a vásárlói számára is meglepetést okozó eszközt dob piacra, amely limitált szériás lesz és az óra egy másik fajta megközelítését használja majd, mivel egy okosóra van gyártás alatt.

Az utóbbi évek alapján mára már kijelenthető, hogy az okosóra is tucattermék lett, ugyanis már nem csak az elit gyártók dobnak piacra ilyen eszközöket, számtalan olcsó, gagyi megoldás van jelen, és ezen szeretne változtatni a Hublot.

A Hublot valójában egy sokkal nagyobb cég, a Tag Heuer birtokában van, amely már rendelkezik okosórával, a különbséget azzal szeretnék szemléltetni, hogy limitált kiadású kütyüt készítenek csúcsminőségű anyagok felhasználásával és a saját márkajelzésük feltüntetésével.

A hírt a Tag Heuer CEO-ja, Jean-Claude Biver publikálta egy telefonos interjú során, ahol számszerűsítette is a különlegességet. Mint mondta, összesen 2018 darab kerül legyártásra, az ára pedig közel háromszor annyiba fog kerülni, mint a Tag Heuer Connected Modular 45, ami pontosan 5200 dollárt jelent majd az áprilisi piacradobás pillanatában.
2 hozzászólás

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 14 napja

Ha nem akarnak lemaradni, nincs más választásuk.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 8 hónapja és 14 napja

Döbbenet hogy már mindenki gyárt okosórát. Legutóbb a Fossilnál láttam.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink