Egyedi lenne az LG V30 ezzel a dizájnnal

2017. május 28.
3.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az LG a tavalyi évben bemutatott V20 után idén tervezi kiadni a sorozat következő modelljét a V30-at, amelyet nagyon nagy titok övez, hiszen a gyártó igen jól akadályoz meg mindennemű szivárogtatást, vagy legalábbis jól csinálta eddig, hiszen egy esetleges koncepció végre felütötte a fejét.

A népszerű "szivárogtató", Evan Blass egy Twitter bejegyzésben publikálta azt a koncepciót, ami jó eséllyel iránymutatást ad az LG V30 fejlesztési munkálatairól. A V széria korábban is arról volt ismert, hogy előszeretettel alkalmazza a másodlagos kijelzőt, így nem is meglepő, hogy a feltűnt képeken a V30 is rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

Egyedi lenne az LG V30 ezzel a dizájnnal - 2. kép

Az igazi innováció azonban nem ez, hiszen ilyet már láttunk, hanem, hogy mindezt egy a Blackberry-knél használatos slide-up módszerrel valósítanák meg. Továbbá, a másodlagos kijelző nem csupán megjelenítésre lenne alkalmas, hiszen a gyártó szeretné maximalizálni a kijelzők kihasználhatóságát, így adott szituációkban, érintésérzékeny kijelzőként működne, természetesen billentyűzettel.

Egyedi lenne az LG V30 ezzel a dizájnnal - 3. kép

Az LG V30 várhatóan szeptemberben, talán Berlinben mutatkozik be az idei IFA gálán, és mivel a felső kategóriát célozza meg vele a gyártó, vélhetően Snapdragon 835 és 6GB memória lapul majd a burkolat alatt.
6 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 2 hónapja

Nagyon jó koncepció, ha tényleg ezt adják ki, rengetegen fogják venni már csak azért is mert nagyon más, nagyon új.

válasz erre

Levi87

2 éve, 2 hónapja

Kegyetlen ütős cucc!!! Szerintem horror áron fogják kidobni, de annyira egyedi lesz hogy keményen el fogok rajta gondolkodni!

válasz erre

DarkZer0

2 éve, 2 hónapja

Brutál, remélem ilyen lesz, végre egy nem sablon mobil..

válasz erre

Porthos

2 éve, 2 hónapja

Ütős, nagyon tetszik ez a slide-os kivitel!

válasz erre

technomancer

2 éve, 2 hónapja

Uhhhh ez de marha jól néz ki!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 2 hónapja

Nem túl szép, legalábbis kicsúsztatva, de én szívesen kipróbálnám hosszabb ideig. Sok sablon telefon között ez igazán frissítő.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink