Egyedi Gnome felülettel jelentkezne a System76

2017. június 22.
3.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Carl Richell, a System76 CEO-ja informálta az internet népét, hogy milyen változásokat szeretnének eszközölni most, hogy az általuk forgalmazott hardvereken jelen lévő Ubuntu Linux visszatér a Gnome felülethez.

Többször írtunk már a System76 eszközeiről, hiszen amellett, hogy rendkívül csinosak, az általunk is favorizált Linux operációs rendszerhez van optimalizálva a hardver, az pedig hogy az egyik, ha nem a legnépszerűbb disztribúciót használják, csak hab a tortán.

Az üzleti terveik kicsit változnak majd azzal, hogy az ősszel megjelenő Ubuntu 17.10 már nem az egyedi és izgalmas Unity felülettel, hanem a Gnome 3.26-os asztali környezettel érkezik.

Mivel az év második felétől már a frissített palettájuk is ezt a verziót kapja majd meg, így szeretnék, ha kicsit megmaradna az egyediség és ne csak egy újabb sablon Gnome felülettel megáldott Linux verziót futtatnának az eszközeik, emiatt pedig tervben van egy egyedi megjelenéssel bíró fork, amihez egy Pop névre kresztelt témával is készülnek.
2 hozzászólás

Kileah

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Szegény gépek olyan csúnyák... Ha csiszolnának a kinézeten, nagyon jó kis Linuxos gépek lennének.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nagyon elkötelezettek a Linux mellett, jó ötlet lenne ezzel is egyedibbé tenni a gépeiket.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink