Egyedi AMD Zen megoldással jöhet az új MacBook Pro széria

2016. szeptember 26.
2.4541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple két nagy területet már letudott idén, hiszen az új iPhone család és az iWatch második generációja már bemutatkozott, méghozzá igencsak sikeresen, más területeken azonban még mindig adósak a felhasználóknak.

Az asztali és hordozható gépek piacán ugyanis már nagy szükség lenne új modellekre, melyek elvileg a következő hetekben meg is érkezhetnek. A legnagyobb felhajtás az új MacBook Pro családot övezi, hiszen több generációval le vannak maradva a konkurensek mellett, ami nem túl jó marketing, ugyanakkor még mindig jó gépekről beszélünk.

Nemrég egy igen érdekes hír röppent fel az új szériával kapcsolatban, mely az AMD-vel való szorosabb együttműködést taglalja. A vállalat egy ideje már a grafikus kártyák terén együtt dolgozik az amerikai óriással, de állítólag ezt hamarosan kiterjesztik más területekre is.

Könnyen lehet, hogy az Apple lecseréli az Intelt és egyedi AMD Zen APU-ra építi majd a jövőbeli modelljeit, hiszen az AMD nagyon komoly fejlődést mutat, miközben az árak terén is könnyen az Intel alá tudnak licitálni. Valószínűleg a váltás nem a hamarosan érkező szériánál történik meg, hanem csak 1-2 év múlva, de azért érdemes odafigyelni a két óriás kapcsolatára.
nincs még hozzászólás